Anasayfa Alışveriş 2018 Yılında Metalik Taytlar Çok Moda!

2018 Yılında Metalik Taytlar Çok Moda!

41
0
2018 Yılında Metalik Taytlar Çok Moda

Bildiğiniz gibi mat ve sıradan renkler şimdilerde moda alanında ‘ruhsuzlar grubu’ olarak çok gerilerde kaldı. Oysa şimdi çantalardan elbiselere, kıyafetlerden ayakkabılara hatta makyaj uygulamalarına kadar neon, metalik ve parlak renkler moda.

Hal böyle olunca taytlar da metalik modasına uyarak parladı. Kısacası bu sezon mat, siyah ve sıradan taytlardan giymek çok de – mo – de…

80’li yıllara inat yeniden retrolayarak günümüz modasına uyarlanan metalik taytlar, ışıl ışıl – cıvıl cıvıl renkleriyle adeta gardıroplarımızda çiçek açtıracak. Aerobikçi taytı tadındaki bu taytları pembe tonlarından, ultraviyolet tonlarında, millitary yeşilinden, elma şekeri kırmızısına, güneş sarısından leylak renklerine hatta hatta güneş sarısına kadar dilediğiniz renklerde tercih edebilirsiniz.

Bu kadar mı? Elbette hayır. Özel gecelerde en çok tercih edilenleriyse metalik altın – gold renkleri ve gri silver – gümüş renklileri olacak. Kendi halinde görünümlere sahip olan siyah tayt modasını yıkıp geçecek olan bu sükseli ve misillemeci taytlarla club ortamlarında ışığınızı en çekici şekilde yayarak etkili bir auraya dönüştürebilirsiniz.

Peki bu yeni moda trendini nasıl kombinlemeliyiz?

Metalik taytları; üzeri sloganlı –mesajlı tunik ya da tişörtlerle, seksi braletlerle, büstiyer üzerinde blazer eşliğindeki kombinlerle ya da file bluzlerle ilginç şekilde kombinleyebilirsiniz. parlak- ışıltılı ve metalik renklerde ki taytla cadde ve sokak modasından abiye şıklığa kadar ilgi çekici bir şıklık yansımasına dönüşecekmiş gibi görünüyor. Bu spandex ve elastin yüklü ışıltılı şıklığa sizde katılın ve en ilgi çekici kombinleri siz yapın diyoruz.

Önceki İçerikProtokolde Neden Kırmızı Halı Serilir?
Sonraki İçerikAteş, Toprak, Hava ve Su Burçları Karakter Tahlili ve Öneriler

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz