Anasayfa Giyim 2018 Kaban Modası

2018 Kaban Modası

8
0
2018 Kaban Modelleri

Kış aylarının vazgeçilmezi kabanlar, soğuklardan korumanın yanı sıra, aynı zamanda, gerek bayanlar gerek erkekler için şıklığın en önemli parçalarından biridir. Kombin yaparken giyeceği kabanın rengine, modeli ve kumaşına kadar en küçük ayrıntısına dikkat eder çoğu bayan. Bu denli önem taşıyan kabanların moda dünyasında da önemli bir yeri vardır ki, her geçen yıl çeşitliliğini arttırarak gardıroplarda başköşeyi kapmaya devam ediyor.

Kaban Trendleri

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, birçok tasarımcının, kış koleksiyonlarında ön plana çıkardığı kabanlar, her geçen yıl popülaritesini arttırmaya devam ediyor. Geçen yıldan başlayarak renklenen kabanlar, 2018 sezonunda daha da renklenecek gibi görünüyor. Birçok ünlü tasarımcının koleksiyonunda ilk dikkat çeken detay, rengârenk kabanlar oluyor. Özellikle neon renklerin kullanıldığı kabanlar, kış aylarının o soğuk ve renksiz havasını değiştireceğe benziyor. Alışılagelmiş siyah, kahve gri tonlarının dışında, özellikle kırmızı, fuşya ve pembe tonları tasarımcılara ilham kaynağı olmuş durumda ki, 2018 kışında sık sık karşımıza çıkacağı su götürmez bir gerçek. Renklerin dışında dikkat çeken trendlerden diğeri, kabanların form değiştirmesi. Standart kalıpların dışına çıkılarak, özellikle oldukça bol kesimli, salaş kabanların bu yıl çok dikkat çekeceği aşikâr. Karpuz, kimono, yarasa kolların sıklıkla kullanıldığı, belden bağlamalı modeller, şıklığınıza şıklık katacak türden gibi duruyor.

Kabanlarda Öne Çıkan Detaylar

2018 kaban modasında öne çıkan detaylardan ilki, kullanılan kumaşların çeşitliliği. Kaşe, kaşmir, yün kabanların yanı sıra kumaş, kadife ve örgü kabanlar, hemen hemen her koleksiyonda karşınıza çıkarak, seçeneklerinizi arttırmayı hedefliyor. Bir diğer detay ise, değişen yaka modelleri. Klasik yakaların dışına çıkılarak bu yıl da, hâkim ya da dik yakalar, kesik ve düz yakalar, tüy, şal ve özellikle kürk detaylı yakalar çok dikkat çekiyor. Tüm bunların yanında, özellikle kareli, ekose ve desenli kabanlar da 2018′ in dikkat çeken detayları arasında yerini alıyor.

Önceki İçerikGöz Çevresi Makyajı Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikOğlak Burcu Özellikleri

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz