Anasayfa Alışveriş 2018 Trend Bikini Modelleri

2018 Trend Bikini Modelleri

37
0
2018 Trend Bikini Modelleri

Bu yaz sezonunda plaj çantanızın içinde yer alacak yeni trend bikini modelini hayal etmeden ya da satın almadan önce sizlere son moda bikini modelleri hakkında bilgi vermek istedik. İşte yeni senenin bikini trendleri…

Bildiğiniz gibi vücudunun güzelliğini ön plana çıkarmak isteyen bayanların ilk tercihi her zaman mayo ya da mayokinilerden önce bikiniler olur. Hal böyle olunca da modası geçmiş bikini modelleriyle sahillerdeki yerini aldığınızda demode görüntüler sergileyebilirsiniz. Bu şekilde bir hata yapmadan önce senenin bikini trendlerinden haberdar olmanız gerekir. Öncelikle bu yaz bol volanlı, fırfırlı, pencereli ve ip detaylı bikini modellerinin çok moda olduğunu söylemeliyiz.

Hali hazırda son yıllarda bütün kıyafetlerde kollar, yakalar, omuzlar zaten fır fır ya da detaylarıyla hareketlendirilmekte. Bu hareketlilik 2018 bikini ve mayo modellerinde de yer alıyor. Örneğin bikini üstlerinin askılarında, göğüs kısımlarında, yaka bölümlerinde fır fır ve kat kat volanlara zengin bir şekilde yer alıyor. Bazı kareketli bikini modellerinde ise üst parçaları bütünüyle kalın volan parçalarından oluşuyor. Bu şekilde belki maksimum volanlı bikinilerle istediğiniz gibi bronzlaşamayabilirsiniz ama ipli bikinilerle yandıktan sonra sahillerde ve plajlarda son derece sükseli bir şekilde pozlar verebilirsiniz. Öte yandan tasarımcılar bikiniler konusunda alt parçaları da fakir bırakmamış ve bikini altlarında, kalça kısımların ve uçlarda da bol volan ve fır fır detayına yer verilmiş. Yanı sıra aynı detayları romantik ve seksi dantel parçalarıyla süslenmiş şekilde de görebilirsiniz.

Nostaljik Bikini Modelleri

Nostaljik Bikini Modelleri

Son zamanlarda vintage ve retro yansımaların modaya ve tüm hayatımıza da girdiği herkesin malumu… Bu yüzden bikini ve mayo modellerinde de eskiye yüzünü dönmüş olan tasarımlara bu yazında rastlıyoruz. Küçük ya da büyük puantiye desenli bikiniler, sailor çizgi detaylı bikiniler, yüksek bel bikiniler bu sezonda da çalışılmış. Eğer plajlarda nostaljik efektlerden yararlanmak istiyorsanız bu parçalar emrinize amade.

Gelelim bağcık detaylı bikini modellerine. Bikinilerin alt parçalarında yanları bağcıklarla detaylandırılmış bikini modellerinin yanı sıra üst parçalarda da korse bağcığı tarzında göğüs ortasından bağcıklarla süslenmiş ayarlanabilir stildeki bikini modelleri de senenin trendlerinden…

İpli modeller kendine ve vücuduna güvenen cesur bayanlar için ideal modellerden… 2 – 2 –3 – 4 – 5 katlı üst üste paralel ya da çapraz çizgilerle iplerle uzanan modeller, ideal vücut ölçülerine sahip bayanların vücudunda harika efektler sergiliyor zira.

Floral çiçek desenli bikinilerden de söz etmeden olmaz. Çünkü çiçekli bikini modellleri bayanların en çok tercih ettikleri modellerdendir. Bazılarına sadeceçiçekli dersek, eksik söylemiş dahi olabiliriz. Zira 3 boyutlu – aplike çiçek desenli, işlemeli modeller kabartmalı desenlerle tüm dikkatleri üzerinize çekmekte bire bir olabilir.

Bikini Toka Detayları

Toka Detayları

Toka detayları bu yıl göğüs parçalraların aralarında ve bikini altlarında kalça kısılarında göz dolduran aksesuarlar niteliğinde karşımıza çıkacak. Ahşap ya da metal bu tokalar, geometrik tasarımlarıyla broz teninizde çok hoş ışıltılar yaratabilir.

Geometrik Bikini Modası

Geometrik Pencereli Bikinilere Dikkat!

Bu yıla damgasını vuracak olan diğer bikini modelleriyse, geometrik pencereli ilginç tasarımlı bikini modelleri. Bu bikiniler çok hareketli. Hiç ummayacağınız bölgelerde, oldukça hareketli ve enteresan çizgilere sahip olan pencereli bikini modellerini bronzlaştıktan sonra keyifle giyebilirsiniz.

Önceki İçerikRamazan’da İftar ve Sahurda Dikkat Edilmesi Gerekenler
Sonraki İçerik2018 İlkbahar-Yaz Saç Trendleri

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz