Anasayfa Giyim 2018 Jean Pantolon Modelleri

2018 Jean Pantolon Modelleri

28
0
2018 Jean Pantolon Modelleri

Jean giyiminin yaratıcısı Levi Strauss’tur. İlk başlarda üretilen jeanler, sağlam olmasından dolayı çiftçiler, fabrika işçileri ve kovboylar tarafından giyiliyordu. Daha sonraları herkes tarafından rahat, şık ve sevilen bir giyim olmuştur. Jean pantolonları pek çok modelde bulunmaktadır. 2018 jean pantolon modelleri yırtık, işlemeli ve düz klasik tarzda bulunmaktadır. Özellikle bayanların en fazla tercih ettiği model ise, dar kesim jean pantolon modelleridir. Özellikle ünlülerin en fazla tercih ettiği dar kesim olan jeanlerin modası asla geçmemektedir. Bu tarz jeanleri hem özel günlerde hem de günlük olarak da kullanmak mümkündür.

Hangi Modeller Moda?

2018 yılındaki öne çıkan jean pantolon modelleri çiçek işlemeli ve dizden yırtık jean modelleridir. Ayrıca çok farklı renk seçeneklerine sahiptir. Bir başka jean pantolon modeli ise düz tarzı ve saçaklı paçalara sahip klasik bir tarzda bir modeldir. Ayrıca vücuda oturan yapısı ile çok şık görünüme sahiptir. Bu tarzdaki jean pantolonun modası asla geçmez. Klasik olan yüksek bel jean pantolon modellerinin altına babet, sandalet, hatta topuklu ayakkabı ile kombinlemek mümkündür. Dizden yırtık ya da kesik tarzları ile bembeyaz olan skinny jean pantolon modelleri mutlaka dolabınızda bulunması gereken çok şık bir modeldir.

2018 Jean Pantolon Modeli Fiyatları

LC wakiki İndigo erkek Jean pantolon modelinin fiyatı 59,95 tl’dir. Siyah renkte olan bu jean model %98 pamuk %2 elastan olarak üretilmiştir. Zara bayan dar kesim çiçekli işlemeli jean pantolon modeli 129,95 tl’dir. 5 cepli olan ve vücudu saran bu jean modeli mavi renktedir. Bu modelin üzerine gömlek kombini ile mükemmel bir görünüm sağlayabilirsiniz. Levis bayan jean pantolon modelinin fiyatı 239,90 tl’dir. Bu model 5 cepli, fermuarlı ve dar bir jean modelidir.

Önceki İçerikHamilelik Yogası
Sonraki İçerikKuru Ciltler İçin Nemlendirici Krem Markaları

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz