Anasayfa Alışveriş 2018 Yazlık Şort Modelleri

2018 Yazlık Şort Modelleri

38
0
2018 Yazlık Şort Modelleri

Şortsuz bir yaz düşünülebilir mi? Elbette hayır. Eğer siz de yaz geldiğinde bir şort delisine dönüşüyorsanız konuyla ilgili olan trendleri de bilmeniz gerekir. O zaman buyurun bu yıl ki şort çılgınlıklarına…

Biliyorsunuz ki son yıllarda moda adına cadde ve sokaklarda hatta şık davetlerde dahi bir pijamavari – gecelikvari şıklık çılgınlığı ortalığı kasıp kavuruyor. İşte bu tuhaflık şortlara da yansıdı. Uyurken giyebileceğiniz saten gibi akışkan ve parlak tonlardaki oversize şık şort dokuları bu yaz sahillerde tercih edilebilecek olan kavramlara dönüşüyor.

Eğlenceli Şort Modelleri Geliyor

Bunun dışında damalı ve eğlenceli şort modelleri de yok değil. Bunlar genellikle dar ve capri tayt formunda. Yine deri görünümlü şort modelleri bu yıl ‘in’. Gerçek deriden üretilenleri de var ama yakıcı olacağından ince vinlex ya da deri görünümlü kumaşların çok daha fazla tutulacağından bu konuda eminiz. Örneğin kemerli ve deri görünümlü bu şort modelleri sizi hem içinde rahat ettirecek bir forma sahip, hem de 7/24 gittiğiniz her yer ve her mekanda kullanılabilecek cinsten.

Çizgiler Şortlara da Yansımış Durumda

Bu sezona damga vuran en büyük hareketliliğin çizgilerle geldiğini artık biliyoruz. Eh her durumda her modaya yansımış olan çizgi detayı şortları da sarmış. İrili – ufaklı, kalınlı – inceli çizgiler her renkte şortların üzerinde hakim diyebiliriz.

Yine utility şortların sağladığı uçuşkan, kullanışlı ve bol cepli formlar sayesinde yazınızı şık ve konforlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Yanı sıra maksimum formda duran yüksek belli uzunluğuyla kaprileri hatırlatan ama geniş formuyla da kapriyle pek bir alakası olmayan klasik – modern karışımı şortların da bu yaz çok popüler olduğunu belirtelim. Keten kumaş şortlar, golfçü şortları, sahil kasabalarında akşamüzeri şıklığınızı tamamlarken şehir içinde de kullanabileceğiniz en güzel detaylara dönüşüyor.

Önceki İçerikSolucan Gübresi Nedir?
Sonraki İçerikSosyal Medya Bağımlılığı

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz