Anasayfa Makyaj 2018 Trendi Metalik Makyaj Uygulaması

2018 Trendi Metalik Makyaj Uygulaması

8
0
2018 Trendi Metalik Makyaj Uygulaması

90’larda çok trend olan metalik makyaj uygulaması son yıllarda, son hız yine hayatımıza girdi ve bayanlar tarafından da çok sevildi. Geçtiğimiz kış toprak – gold – bronz tonlarında kendini trend olan metalik makyaj, yaza doğru daha açık renklere kayarak mavi, yeşil, pembelere geçiş yapıyor. Bayanların yüzünde 7/24 ışıldayan bu görüntü sevilerek yaygınlaşıyor ve bahar – yaz aylarında da bu trend son hız sürecek gibi görünüyor. Şayet makyaj konusunda ışıltılardan çok haz etmeyen bir bayansanız, dilerseniz kullandığınız ürünlerde yoğunluğu azaltarak parlaklık oranını dengeleyebilirsiniz.

Her şeyden önce unutmamanız gereken bir şey var o da şu; metalik makyaj ürünleri kaygan ve yağlı ürünler olduğundan yüzden çabuk akabilir bu yüzden yüzünüzde kaymayı önleyici baz uygulamanızı öneririz. Ayrıca göz kapaklarınızda da primer uygulamalısınız. Sonrasında baz üstü kullnımına uygun ince bir fondötenle yüzünüzü renklendirmelisini. Artık pudranızı sürebilir ve yüzünüzü makyaja hazır hale getirebilirsiniz.

Metalik Bakışlar

Dilediğiniz renkte metalik göz farını alın ve baştan aşağı tüm göz kapağına sürün. Şayet metalik farınızı çok kalın geldiyse hafif su damlalarıyla da açmalısınız. Toz far kullanmayı başaramıyorsanız (toz far kullanımı zordur zira kulanırken sağa – sola uçuşarak ortalığı leke yapabilir) likit metalik far alabilirsiniz. Sonrasında eyeliner dilediğiniz şekilde göz çizginizi çekin ve kirpiklerinize maskara sürün. Kaşlarınızı sene trendi vizon renkli kaş farı ile doldurduktan ve allık olarak da bronzerinizi sürün. Kimi bayanlar fazla parıltı sevmediği için metalik ışıltılı göz farlarından hoşlanmayabilir. Bu durumda göz pınarlarında metalik kalem kullanımı öneriyoruz.

Önceki İçerikBebek Alışveriş Rehberi
Sonraki İçerik2018 Yaz Modası Trendleri

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz