Anasayfa Giyim 2018 Sezonu Eşarp Modelleri

2018 Sezonu Eşarp Modelleri

21
0
2018 Eşarp Modelleri

Vakko, Louis Vuitton, Burberry ve Valentino ya da Beymen gibi büyük markaların yanı sıra, tesettür dünyasının yakından takip ettiği Aker, Pierre Cardin ve Cacharel gibi önemli markalar 2018 sezonu için özel olarak tasarladığı eşarpların lansmanını günler öncesinden yaptı bile. Bu sene Barok, Patchwork, floral desenli eşarplar özellikle ön planda. Peki, birbirinden güzel desenler tasarlayan büyük markaların eşarp tasarımlarında bu yıl ne tür gelişmeler var? İşte bu sorunun cevabı:

Barok Desenli Eşarp

Barok Desenli Eşarplar

Özel davetlerden günlük yaşam tarzına kadar her yerde şık görünmek isteyen kadınlar, yeni sezon için tasarlanan barok temalı desenlere bayılacaklar. Barok eşarp tasarımları sade kıyafetlere bile harika bir şıklık kazandırabilecek kadar görkemli bir görüntüye sahip.

Atkı Eşarp

Patchwork Atkı Eşarplar

Bu sezon için tasarlanan ve oldukça çarpıcı desenlerden oluşan bir diğer eşarp modeliise, patchwork desen tasarımları ile göz dolduran modeller.

Genellikle büyük markaların kendi isimlerini kullanarak iki farklı rengin kombinasyonundan oluşan, birbirinden güzel patchwork desenler özellikle, aynı renklerden yapılan kombinler için harika bir seçim olacak.

Çiçekli Atki Eşarp

Çiçekli Atkı Eşarplar

Romantik stil sahibi kadınların en sevdiği desenler olan ve genellikle yün kumaşlar üzerinde kullanılan floral desenler, bu sezon oldukça ilgi göreceğe benziyor.

Ayrıca floral desen ve çizgilerle oluşturulan karışık desenli ipek eşarpların geçen yıl olduğu gibi bu yıl da harika seçimlerden biri olacağını söyleyebiliriz.

Sade Eşarp

Sade Eşarplar

Soft ve sade bir şıklık arayan bütün kadınların en çok ilgi gösterdiği eşarplar arasında olan ve her mevsim kullanılan tek renk ipek eşarplar, son birkaç sezondur olmazsa olmaz parçalar arasında yerini çoktan aldı bile.

Bu yüzden eğer siz de çaba harcamadan cool bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, tercihinizi tek renk eşarplardan yana kullanabilirsiniz.Baskı ve Logo Desenli Eşarplar

Baskı ve Logo Desenli Eşarplar

Geometrik şekillerden ya da ağaç ve yaprak gibi sık rastladığımız nesnelerden esinlenerek üretilen ve tek renk eşarplara hareket kazandıran baskı desenli eşarplar çok beğenilecek gibi görünüyor.

Ayrıca büyük markaların kendi logo desenlerinden oluşan eşarpların tek renk eşarplara alternatif olarak, bu yıl da en çok tercih edilen eşarplar arasında olacağını şimdiden tahmin etmek mümkün.

Önceki İçerikDoberman Cinsi Köpeğin Özellikleri Nelerdir?
Sonraki İçerikYoutubeden Nasıl Para Kazanılır?

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz