Anasayfa Moda 2018 İlkbahar-Yaz Saç Trendleri

2018 İlkbahar-Yaz Saç Trendleri

26
0
2018 İlkbahar-Yaz Saç Trendleri

Yaz aylarına yaklaşmamızla birlikte moda dünyasında olduğu gibi saçlarda da yeni trendler kendini göstermeye başladı. 2018 ilkbahar/yaz saç trendleri, birçok farklı tarza hitap edebilen model ve renk seçenekleriyle dolu. Kısa saç kesimlerinden uzun saç modellerine, örgülü saç modellerinden farklı saç renklerine kadar her kadının ilgisini çekebilecek birçok saç trendi bu yaza hareket katmak için geliyor. İşte bazıları geçen sezondan beri varlığını sürdüren, bazıları ise ilk kez karşımıza çıkacak olan birbirinden farklı saç trendleriyle 2018 ilkbahar/yaz saç modasına dair ipuçları…

2018 İlkbahar/Yaz Saç Kesimi Modelleri

2018 İlkbahar/Yaz Saç Kesimi Modelleri

Katlı Saç Modelleri

Katlı saç modelleri, 2018 yazına hareket katmak için geliyor. Eski dönemlerin katlı lob saç kesimi trendini günümüze taşıyan bu saç modeli, retro bir görünüm elde etmek isteyenler için güzel bir alternatif oluşturuyor.

Perçemli Saç Modelleri

Önceki sezonlarda gördüğümüz uzun perçemler bu yaz biraz daha kısalarak kadınlara daha etkileyici ve modern bir görünüm kazandırıyor. İddialı duruşuyla saç modellerine hava katan kısa perçemler, özellikle düz ve kısa saç modelleriyle bütünleştirilebiliyor.

Kısa Saç Modelleri

2018 yaz modasında düzenli kısa saç modelleri gidiyor ve yerine dağınık, katlı kesilmiş kısa saç modelleri geliyor. Kısa saçlarınız çoktan uzamaya başladıysa üzülmeyin çünkü bu yazın en favori saç modelleri arasında, uzamaya başlamış kısa saçların katlı kesimle hareketlendirilmiş hali bulunuyor!

Bob Saç Modelleri

Birkaç sezondur trend olmaktan vazgeçmeyen Bob saç kesimi, 2018 yaz saç modelleri arasında biraz değişime uğrayarak dikkatleri üzerine çekiyor. Düz kesim halinden uzaklaşarak biraz daha katlı ve dağınık bir görünüm kazanan Bob kesimler, bu yaz özellikle kısa perçem trendiyle birlikte tercih edileceğe benziyor.

Tomboy Saç Modelleri

Farkını ve tarzını ortaya koyan, kendine ait bir duruşu olan maskülen ve biraz gizemli bir saç modeli: Tomboy saç kesimi. Birçok ünlü ismin vazgeçilmez saç modeli olan Tomboy saç modelleri, yaz aylarında kısa saçın rahatlığını yaşarken havalı duruşundan ödün vermeyenler için harika bir seçim olacak!

Uzun Saç Modelleri

Uzun saçtan vazgeçemeyenleri memnun edecek bir saç trendi de aşırı uzun saçlar olacak; tıpkı masal kahramanı Rapunzel gibi. Uzun saçlar, sezonun diğer saç trendleriyle birleşerek masalsı bir görünüm oluşturmak için oldukça uygun!

2018 İlkbahar-Yaz Saç Toplama Modelleri

2018 İlkbahar/Yaz Saç Toplama Modelleri

Atkuyruğu Saç Modelleri

Her sezon trend olmaya devam eden atkuyruğu saç modelleri, 2018 ilkbahar/yaz saç modası içinde kendine farklı dokunuşlarla yer bulmayı da başarıyor. Hem gündüz hem de gece için hazırladığınız kombinlerle rahatlıkla kullanabileceğiniz, özellikle dağınık bir görünüm elde edilmiş katlı ve havalı atkuyruğu modelleri bu yazın favorileri arasında yer alıyor.

Bukleli Saç Modelleri

Geçen sezonun modası olan düz saçlar, 2018 yazında yerini bukleli saçlara çoktan bıraktı bile! Bu yaz eski permalı saç modelleri geri dönüş yaşıyor ve düz saçlar yerine havalı görünümüyle dikkat çeken ince, yoğun bukleli saç modelleri ön plana çıkıyor.

İri Dalgalı Saç Modelleri

Dalgalı saçlardan vazgeçemiyorsanız ve dalgalı modellerin saça kazandırdığı hacmin etkisini iyi biliyorsanız; bu yazın iri dalgalı saç modelleri tam size göre. Uzun saçlarda iri dalgaların kullanıldığı bu saç modeli, 2018 ilkbahar/yaz saç trendleri arasındaki en havalı modellerden biri oluyor.

Islak Görünümlü Saç Modelleri

Kış aylarından da hatırladığımız ıslak görünümlü saç modelleri, biraz maskülen ve biraz cool görünümüyle yaz aylarında da trend olmaya devam ediyor. Tıpkı makyaj trendlerinde olduğu gibi saçlarda da daha parlak, ıslak ve ışıltılı bir görünüm ön plana çıkıyor. Islak saç modellerinde arkaya yatırılan maskülen modeller de özel günlerde tercih edilebilecek modeller arasında yer alıyor.

Dağınık ve Bükülmüş Saç Modelleri

Her kadının yaşadığı bir durum da şudur: Dışarı çıkarken saatlerce uğraştığınız saçlarınız bir türlü şekil almazken, ev içinde gelişigüzel toplanmış bir saç harika görünür! İşte bu saç modeli, 2018 yazına bir saç trendi olarak giriş yapıyor. Gelişigüzel toplanmış, dağınık görünen ve bükülerek oluşturulmuş topuzlar ya da yarım toplanmış saçlarla doğal ve rahat bir görünüm elde edebilirsiniz.

Örgülü Saç Modelleri

Dağınık saç trendiyle birleşerek kendine has etkileyici bir hava oluşturan örgülü saç modelleri, 2018 yaz saç modelleri arasında dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Özellikle yarım örgüler, dağınık saçta tercih edilen örgü detayları, örgülü dağınık topuzlar, örgülü atkuyruğu saç modelleri gibi farklı stildeki saçlar yükselişe geçeceğe benziyor.

Topuz Saç Modelleri

Bu yaz klasik topuz saç modelleri yine varlığını sürdürürken, sezonun diğer trendlerinden ilham alan dağınık saç topuzları, örgülü topuzlar, düşük ve yanda yapılmış topuz saç modelleri de tercih edilebilecek saç trendleri arasında bulunuyor.

2018 İlkbahar/Yaz Saç Renkleri

2018 İlkbahar/Yaz Saç Renkleri

Sıcak Saç Renkleri

2018 İlkbahar/yaz saç renkleri arasında sıcak tonlar oldukça trend. Ünlü isimlerin de tercihi olan bal rengi sıcak tonlar, saçlarda daha sıcak ve doğal bir görünüm oluşturuyor. Yaz aylarının sıcak etkisine uygun olan sıcak tonlarla siz de daha doğal bir hava yakalayabilirsiniz.

Işıltılı Saç Renkleri

Birkaç sezondur ışıltılı saç renkleri çok popüler; bu yaz bu trendi bal ve kahve gibi sıcak tonların uyumuyla oluşturulmuş ışıltılı modeller halinde görüyoruz.

Kızıl Saç Renkleri

Klasik kızıl tonları bir kenara bırakmanın zamanı geldi: Bu yaz ‘yanık turuncu’ olarak bilinen, daha dikkat çekici ve sıcak kızıl saç renkleri moda…

Platin Saç Renkleri

Sarı saçlardan bir türlü vazgeçemeyenlerdenseniz; 2018 yazının trendi olan platin saç modellerini deneyebilirsiniz. Neredeyse beyaza yakın bir görünümü olan platin saç renkleri, sezonun trend renk tonlarıyla birleşerek farklı bir görünüm oluşturuyor. Ombre formunda boyanmış, platinden lilaya, bebek mavisine ya da pudra pembesine ulaşan çarpıcı saç renklerini de bu yaz çok göreceğiz.

Ombre Saç Renkleri

Hazır ombreden söz etmişken; bu yazın saç trendleri arasında en dikkat çekenlerden biri olan bronz ombre saç modellerinden de söz etmeden geçmeyelim. Birkaç sezondur ombrenin havalı görünümü hayatlarımızda büyük bir yer kazanmıştı. 2018 ilkbahar/yaz sezonunda ise ombreyi bronz ve sıcak tonlarla tercih edebileceğiz

Koyu Saç Renkleri

Koyu saç renklerinden vazgeçemeyenler bu trende çok sevinecek çünkü bu yaz koyu tonların parlak ve sıcak tonlarla zengin hale getirildiği modeller revaçta olacak. Bununla birlikte kahve tonlarından oluşan ve boyutlu bir görünüm oluşturarak saça hacim kazandıran saç renkleri de yazın trendleri arasında bulunacak.

Saç Dibi Renkleri

Saçlarınızın dibi çıkar çıkmaz kuaföre koşmaya devam mı ediyorsunuz? Öyleyse bunu bir kenara bırakın ve renkli saç dibi trendine uyum sağlayın! Artık çıkan saç dipleri doğal saç renginizde değil dilediğiniz her renkte olacak. Özellikle platin gibi çok açık saçlarla tercih edilen bu trendle saç diplerinizi mordan pembeye, yeşilden maviye dilediğiniz renkte boyatabilirsiniz!

Önceki İçerik2018 Trend Bikini Modelleri
Sonraki İçerikBebek Alışveriş Rehberi

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz