Anasayfa Güzellik 2018 İlkbahar Makyaj Trendleri

2018 İlkbahar Makyaj Trendleri

10
0
2018 İlkbahar Makyaj Trendleri

Her yeni gelen sezonda bayanların en çom merak ettikleri şey yılın makyaj trendleridir. Eğer siz de bu ilkbahar – yaz makyaj trendlerini merak ediyorsanız yaznımızı takp edin. Bu sezon cilt ışıl ışıl parıldarken kırmızı mat ruj kullanımı ve metalik neon far kullanımı yine parlak allıklar sahnede olacak bilesiniz.

2018 Trend Göz Makyajı

Bu bahar ve yaz düzgün çekilmiş eye linerler pek görünmyecek onun yerine XXL kocaman göz şeritleri, kapkalın neon renkli göz kapağına çekilmiş farlar gözlerde çok moda olacak. Gözlerde abartı bu yıl öylesine modaki patlak renklerle geometrik şekilli kendi yarattığınız far şekillerini bile gözlerinizde kullanabilirsiniz.

Bu yıl sadece rujlar mat ve onun dışında herşey simli ve metalik.Işıldayan simli farlar, parıltılı yanakları aydınlatan allıklar, metalik far ve matın yanında parlatıcılı rujlar adeta makyaj reyonlarında sizleri bekliyor olacak. Farlar konusunda yılın en trend rengiyse patlak mavi tonları.

Ruj Ve Allık Trendi

Herşeyden önce bu yıl rujlarda mat kırmızı modası ilan edilmiş durumda. Fakat bu demek değil ki yalnız bu yaz kırmızı mat rujlar sürülecek. Rujlarda bu yıl; neon, metalik rujlar ışıl ışıl dudkları aydınlatıyor.

Sıra allıklarda; allıklar, bu yıl parlak bronzlardan ve bakırlardan oluşuyor. Altın tonları da bayanların yanaklarında allık olarak yansıyacak. Sadece allıklarda değil altın tonları her yerde olacak. Aydınlatıcılar, rujlar, göz farları, allıklar bu yıl hep gold tonlarında. Anlayacağınız tüm bayanlar olarak altınlara bulanacağız.

Önceki İçerikKpss Sınavında Çıkması Muhtemel 20 Güncel Soru
Sonraki İçerikAdını Çok Fazla Duymadığınız 4 Değerli Taş

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz