Anasayfa Saç 2018 En Yeni Erkek Saç Modelleri

2018 En Yeni Erkek Saç Modelleri

369
0
2018 En Yeni Erkek Saç Modelleri

Her yıl biraz daha farklılaşan saç modelleri erkeklere güzel bir değişim sunuyor. Genelde sanatçı, futbolcu, aktör gibi popüler kişilerin saç şekilleri örnek alınır ve hemen hemen her erkek saçlarını bu şekilde kestirir.

Bilindiği gibi saç ve sakal erkeğin makyajı. Önemli olan bu ikili, erkekleri yakışıklı kategorisine yükseltme de çok başarılı. Saçlarıyla şekil olan erkekler de saç modasını takip etmeden duramaz. En yeni ve en havalı saç şekline kavuşarak trend olmaya çalışan erkekler için 2018’nın dikkat çekici saç modellerini sizler için derledik. İşte erkekleri çekici kılacak olan en yeni saç modelleri.

 

Kenarları Kısa Üst Kısmı Uzun Saç Modelleri

Farklı bir görünüşe sahip olan bu saç modeli şimdiden erkekler tarafından tercih edilmeye başlandı. Ünlü sanatçıların saç modelinden esinlenerek ortaya çıkan bu model minyon tipli erkekler için doğru bir seçim olacaktır.

Kenarları Hafif Olarak Kısaltılan Saç Modeli

Her erkeğe yakışacak olan bu model özellikle düz saçlı erkekler için biçilmiş kaftan…

Yabancı ülkeye mensup ünlülerde görülen bu model 2018 ile ülkemizi de tesir altına aldı. Karizmatik bir görünüşe sahip olmak isteyen erkekler kirli sakal ile mükemmel olabilirler.

Saçın Ön Kısmı Uzun Bırakılarak Şekil Verilen Saç Modeli

Genellikle futbolcuların tercih ettiği bu saç modeli yakışıklı olmak isteyen erkekler için uygun bir seçim olacaktır. Küçük gözlü, alnı kapalı erkekler bu model ile yepyeni bir görünüme sahip olabilirler. Saç şekli bu model için uygun olan erkekler karizmatik olmak için bu modeli seçmeliler.

Saç Kenarları Çok İnce Kesilen Farklı Saç Modeli

Saç modelleri arasında en farklı görünüme sahip olan bu model biraz abes duruyor. Uzunluk ve kısalığı bünyesinde barındıran bu saç modeli zıtlığı yansıtıyor. Her erkeğe yakışmayan bu saç modeli biraz iddialı ve cesaret isteyen bir model…

Yan Kesim Saç Modeli

Yana taranmış saçlar çoğu erkek için seksi bir havaya sahip iken yan kesim saçlar da aynı havaya bürünüyor. Özellikle uzun saçlı erkeklerin farklı olmak için denedikleri bu saç modeli beğeniyi üzerine toplayacağa benziyor. Fazla zaman harcamadan yakışıklı olmak isteyen erkekler bu saç modelini tercih ederek çabasız bir yakışıklılığa sahip olabilirler.

Sade Kısa Saç Modeli

Eski yıllarda oldukça ilgi gören bu saç modeli hafif jöle kullanımı ile güzel bir havaya bürünebilir. Sadeliği seven beyler bu saç modeliyle tarzını yansıtabilirler.

Geometrik Perçemler

Farklı bir görünüşe sahip olan erkekler geometrik görünümlü bu saç modeliyle çılgın zevkini tarzıyla yansıtabilir. Uzun perçemler ile gözleri kapatan bu saç modeli rock ve punkcu erkekler için ideal bir model.

Alttan Kesilmiş Saç Modeli

“2018’in en çılgın saç modeli” adını alan bu model oldukça ilginç…

Tarzıyla ilgiyi üzerine toplamak isteyen erkekler bu değişik saç modeliyle 2018’ya damga vuracağa benziyor.

2018’nın en yeni ve en farklı erkek saç modelleri bu şekilde karşımıza çıkmaktadır. Siz de modaya ayak uydurarak yakışıklı olmak istiyorsanız bu saç modellerinden birini seçerek tarzınızı yansıtabilirsiniz.. Erkeklerin dikkat etmesi gereken en önemli şey saçları olduğu için saç modelleri de önemli bir ilgiyle karşılanıyor…

Önceki İçerik2018 Yaz Modası Trendleri
Sonraki İçerikHamilelikle İlgili En Çok Merak Edilenler

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz